Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Efter 25 Ar Toto Kommer Till Sverige

Efter 25 år – Toto kommer till Sverige

Toto kommer till Sverige för första gången på 25 år

Det amerikanska rockbandet Toto kommer till Sverige för första gången på 25 år. Den 28 maj 2023 kommer de att uppträda på Avicii Arena i Stockholm.

Toto är mest kända för sina hits "Africa", "Rosanna" och "Hold the Line". Bandet bildades 1977 och har släppt 14 studioalbum. Deras musik har sålt över 40 miljoner exemplar världen över.

Konserten i Stockholm blir en del av Totos "Dogz of Oz"-turné, som inleds i Nordamerika i mars 2023. Bandet kommer att framföra sina största hits samt låtar från deras senaste album, "Old is New".

Biljetterna till konserten släpps den 2 december 2022

Biljetterna till konserten släpps den 2 december 2022 klockan 10.00. De kommer att finnas tillgängliga via Ticketmaster.

Biljettpriserna varierar beroende på plats. De billigaste biljetterna kostar 595 kronor, medan de dyraste biljetterna kostar 1 295 kronor.

Toto har en lång och framgångsrik historia

Toto har haft en lång och framgångsrik historia. Bandet har vunnit sex Grammy Awards, och deras album "Toto IV" har sålt över 10 miljoner exemplar världen över.

Toto har turnerat världen över och spelat för utsålda arenor. Bandet har även spelat på några av världens mest prestigefyllda festivaler, inklusive Glastonbury och Coachella.

Konserten i Stockholm blir ett unikt tillfälle att se Toto live. Bandet har inte spelat i Sverige på 25 år, så detta är en chans som man inte får missa.


Comments